søndag 7. mars 2010

Valpeshow 7.mars 2010

Utstilling kan være ganske slitsomt for en liten hund.
Her er det Dorte Rova som sover søtt
Utstillingskos. Catinka på Lindas fang.
Calle undersøker sin lillesøster nøye
En flott gjeng på både to og fire.
Hundene er: Mikkel, Rova, Calle og Dora. Catinka avlappet i front
Dora med BIG og 4BIS premien.
Catinka koste seg fælt og det gjorde jeg og :)

I dag har flere buhunder vært å spore i Solberhallen utenfor Drammen. Der var det denne helgen valpeshow for alle raser. Det var et stort arrangement.. og det tok lang tid! Catinka og Mikkel var der for å støtte sine to døtre, bror Calle dukket også opp for å holde en beskyttende pote på sine små søstre.

Jo, det var altså valpeshow, og Dora og Dorte Rova var påmeldt. Etter noen timers venting ble jentene plassert med Dora først og Dorte Rova like bak. Etter noen timer til, så ble Dora plassert som Best i Gruppen! Hurra :) Etter enda litt venting var det Best in Show, og der plasserte Dora seg som nr 4. KJEMPEBRA! Tusen takk til Elin, Stein, Linda og Terje som ventet og ventet og ventet til det hele var over. Godt med hyggelig upbacking fra sidelinjen. Og tusen tusen takk til Benedicte og Jon-Eric som lot meg få stille Dora.
Alle timene i hallen er jo ikke bare "venting". Det var buhundsosialisering, photo sessions, kaffe, lufteturer, litt mer kos og sosialisering... og prat og moro , og trivelige folk og hunder :)

Takk for en fin dag alle sammen.

Før jeg avslutter bare vil jeg gratulere Calle som har vunnet og vunnet på den ene utstillingen etter det andre, og alt har fått gå så stille forbi. Sånn går det når oppdretter er uten riktig PC, og deretter syk og svak. Nå er jeg delvis tilbake og sier bare et stort grattis for siste halvårs prestasjoner! For mer om dette les Calles egen side: http://www.calle-en-glad-buhund.net/

2 kommentarer:

  1. Hei, hei og takk for i går! Det var kjempekos å treffe dere alle - både på 4 og 2 :-) Calle var ganske så sliten i går kveld - han fortsatte jo rett til sin venninne Dina for mer lek etterpå. Der ble det løping og løping og løping og .... vel - han sov godt i natt kan man si, hihi :-)
    Håper ikke det blir lenge til vi treffes igjen!
    Klem fra Linda, Terje og Calle

    SvarSlett
  2. Gratulerer alle sammen. Alle like fine :-) Bella er stolt bestemor. Hun hilser så mye.

    SvarSlett